Een doordacht ontwerp als basis van uw tuinplezier

 

Rutger Teseling ontwerpt uw tuin. Een tuin in een stijl die past bij u, uw woning en de omgeving. Een tuin die zo strak of zo romantisch is als u wilt. Persoonlijk houden we van tuinen met een vertrouwde uitstraling. Met oude gebakken klinkers, muurtjes, pergola’s en weelderig groen. Als opdrachtgever bent u echter onze belangrijkste inspiratiebron. Dankzij onze brede ervaring kunnen we tuinen in bijna elke stijl ontwerpen.

Ontwerpen gaat niet alléén over stijl. Het is het spel met lijnen en perspectieven dat bepalend is voor de beleving van uw tuin. We creëren graag ruimte in uw tuin. Breedte, diepte, spanning. Met hoge en lage beplanting, met paden en borders. Zo lijkt uw tuin ineens groter en afwisselender.

Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met uw praktische wensen. Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden? Hoe wordt uw tuin gebruikt? Hecht u waarde aan een groot terras, een buitenkeuken of een speelplaats? Laten we maar om tafel gaan. Na een persoonlijke kennismaking komen we met een schetsontwerp en een budgetindicatie. U zou niet de eerste zijn voor wie zo het echte tuinplezier begon…Meer weten?

 

ist2_3024813-landscape-architect-drawing